ОУ "Капитан Петко Войвода"
гр. Варна
За контакти


Училище: ОУ "Капитан Петко Войвода"
Град: Варна
Адрес: ул. Капитан I ранг Георги Купов гр. Варна кв. Галата
Телефон: 52
WEB site: http://ou-kap-petko.info/
E-mail: kappetko@gmail.com

  Powerd by: Apache, MySQL and PHP
Copyright © 2005-2006 cyber eXtreame Life Valid XHTML 1.0 Transitional